пятница

Якщо хочеш швидко розбагатіти ...


На все і відразу фінансів постійно не вистачає. Однак існує кілька способів приманити гроші або хоча б зробити їх зникнення не настільки стрімким і необоротним.
Як часто, отримавши певну суму, окрилені, ми прагнемо негайно витрачати, а після, підраховуючи збитки, навіть не можемо згадати, куди ж пішла половина довгоочікуваної прибутку. Так, щоб уникнути непотрібних покупок, в день зарплати постарайтеся не витрачати ні рубля. Переживіть цю муку, і на завтрашній день ваше ставлення до грошей стане спокійніше, що дозволить витратити їх набагато розумніше.
Ніколи не тримайте гаманець порожнім. Нехай у ньому лежить хоч би монетка. Те ж і з кишенями одягу, повішеного на сезон в шафу: забезпечите пальто, куртки та піджаки купюрами невеликого гідності; коли ви виявите їх взимку, побачите, як приємно це здивує вас. Деякі жерці життєвої мудрості радять зберігати протягом року крупну купюру, яка, стверджують вони, «зарядившись» вашої енергією, почне притягувати до себе гроші.
Ще одна хитрість: прагніть ніколи не позичати і частіше давайте в борг. Даючи в борг, ви як би програмуєте гроші на те, щоб вони до вас повернулися. Але, якщо виконання перерахованих вище правил вище ваших сил - дотримуйтесь вказівок народних «грошових» прийме.
У будинку. Грошей не буде: якщо свистіти в приміщенні, крихти зі столу прибирати рукою. Не можна позичати сусідці сіль і хліб - достаток може покинути ваш будинок і піти в іншу сім'ю. Щоб в будинку завелися гроші, віник потрібно ставити ручкою вниз. Якщо ви виявите бульбашки на поверхні завареного чаю - зберіть ложечкою і випийте - це до грошей.
Одяг. Гроші не люблять прорваних кишень і відірваних гудзиків.
Підтримка світил. Многозвездний вечір напередодні операції передвіщає удачу і прибуток. Щоб приманити гроші, згідно з давньою прикметою, треба показати гроші молодого місяця і попросити дати їх більше,
У гаманці. Всі купюри повинні розташовуватися лицьовою стороною до господаря (на лицьовій стороні банкнот надруковані портрети). У найменшому відділенні зберігати складену трикутником купюру в один долар. Також в гаманці повинна бути «щаслива монета" (перша зароблена, отримана від хорошої людини, від успішної операції і т. п.). Цю монету не можна витрачати - вона щасливий талісман достатку, інакше гроші образяться і не будуть йти в руки. В американців «нерозмінний п'ятак» - це «перший зароблений долар», що приносить успіх у фінансах.
У торговельній сфері. Якщо розсипати дрібні монети навколо місця торгівлі, то хороша прибуток буде забезпечена, а на перші виручені гроші потрібно злегка подути, після чого розглянути на просвіт. Для вдалої торгівлі, виручкою з першого проданого товару потрібно доторкнутися до інших товарах, а потім покласти в касу зі словами «Гроші до грошей».
Китайський амулет. Протягнуто через три монетки з дірками посередині червону стрічку і постійно носити у себе в гаманці. Кожного разу, відкриваючи гаманець, ласкаво погладжувати талісман - він відгукнеться прибутком.
Віщий сон. Побачити уві сні екскременти пророкує прихід великої суми.
Шалені гроші (виграні, зароблені нечесним шляхом, знайдені, подаровані тощо) не приносять щастя і тому не повинні затримуватися у вашому гаманці. Роздайте їх нужденним або негайно потратьте.Дозволимо собі закінчити народною мудрістю: гроші рахунок люблять, проте всіх грошей не заробиш. Врешті-решт, не в грошах щастя!

1 комментарий:

  1. Швидко розбагатіти нічого не роблячи можна тільки за допомогою лото) Я часто слідкую за Мега Миллион Результатами у надії що це колись станеться)

    ОтветитьУдалить